Bytte og retur

RETUR OG BYTTE

RETURER SENDES TIL:

MARMAROS
Gravdalslien 23D, 5165 Laksevåg
Att: v/Vegard Osa

Felles for retur og bytte:

Returpakker bør sendes som servicepakke, helst Norgespakke, som er søkbar og forsikret i postgangen. Søkbarhet og forsikring frafaller om du sender pakker som vanlig post, og postgangen vil ta lengre tid.

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. Det er viktig at varene pakkes godt, slik at de ikke knuser i postgang.

Ved benyttelse av angreretten betaler forbruker frakt. Kreditering av returnert vare skjer når Marmaros har mottatt varen og godkjent angrerettskjemaet.

Reklamasjon og benyttelse av angrerett følger fastsatt norsk lov. Se forbrukerkjøpsloven og angrerettloven.

Retur og bytte

Vi behandler returer fortløpende etter hvert som de kommer inn til oss. Du vil få en mail når returen din er ferdigbehandlet. Vi anbefaler å sende returen som Norgespakke da pakken herved er forsikret og har sporingsnummer. Ta vare på kollinummeret du får ved sending, for å kunne spore pakken. Vi anbefaler å ikke sende returer som vanlig post, og vi henter ikke pakker sendt i postoppkrav.

Tilbakebetaling via Klarna Faktura

Se Klarnas tilbakebetalingsrutiner her

Det er Klarna som er ansvarlig for å betale deg tilbake penger, ikke Marmaros.

 

Tilbakebetaling via Vipps

Hvis du har betalt med vipps, vil du få tilbakebetalt beløpet så snart vi har varen tilbake hos oss.

Feil eller mangler

Melding om feil og mangler ved produktene skal overbringes oss muntlig eller skriftlig så fort som mulig.  Ta kontakt, så løser vi situasjonen pr. e-post kundeservice@marmaros.no

Vi anbefaler at reklamasjoner sendes oss skriftlig til kundeservice@marmaros.no helst med bilde av skade. Reklamasjonsretten gjelder i henhold til norsk lov.

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene og vedlegger angrerettskjemaet ferdig utfylt. Skjemaet får du fra oss når du ønsker å angre på kjøpet ditt. Send oss da en e-post.